Εταιρία

Η  εταιρεία ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1982 από τον ιδρυτή του ομίλου Γεώργιο Κουσούτη.

Τα πρώτα χρόνια λειτούργησε  σαν  Βιομηχανική  εταιρεία κατασκευής  τηλεοράσεων.  Παράλληλα  άσκησε  εμπορική δραστηριότητα στον κλάδο των πωλήσεων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, κλιματιστικών, ραδιοκασετόφωνων, video εκπροσωπώντας  μεγάλους Ιταλικούς οίκους  στην  Ελλάδα  ( ZEROWATT   κ.α.)  την Κύπρο και τα Βαλκάνια, με μεγάλο δίκτυο πελατών  στον χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευώναποσπώντας διεθνείς αναγνωρίσεις για τον τρόπο λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα ο ιδρυτής της  Γεώργιος Κουσούτης τιμήθηκε για την επιχειρηματικότητα του από το Ελληνικό-Ιταλικό επιμελητήριο και από την Ιταλική κυβέρνηση με τον ύψιστο τίτλο τιμής CAVALIERE. 

Η ισχυρή της  θέση της στην ελληνική αγορά,  της επέτρεψε τη δημιουργία  δικών της εμπορικών σημάτων (  MORITZ – BRUNS - INTERWATT κ.λπ. )  σε συνεργασία με τους καλύτερους  παγκοσμίως  κατασκευαστές,  στον χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

Το 2011  η εταιρεία αρχίζει  να επενδύει  σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας  με έρευνα από εξειδικευμένο   προσωπικό  σε όλες τις πρωτοπόρες  χώρες  ( KOREA  -  TAIWAN- ΚΙΝΑ )  και   τo 2012  παρουσιάζει  στην Ελλάδα τα  πρώτα προϊόντα της  που έτυχαν άμεσης αποδοχής  από μεγάλα ονόματα της ελληνικής αγοράς, όπως: ( Cosmote - WIND - FORTHNET  - PUBLIC / MULTIRAMA)   επιβεβαιώνοντας την  ορθότητα  της απόφασης  της διοίκησης της εταιρείας  για την στροφή στον χώρο των προϊόντων  υψηλής τεχνολογίας.

 Ήδη έχουν  δημιουργηθεί σχέσεις εμπιστοσύνης  με μεγάλους κατασκευαστές του χώρου που εμπιστεύονται το ειδικευμένο προσωπικό  της εταιρείας σε θέματα  τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων τους.

Στόχος της  εταιρείας  η πρωτοκαθεδρία  στην ελληνική αγορά  και σύντομα η επέκταση της στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά αλλά και την Ασία.